Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε καλά με το χέρι σας.
Δημιουργείτε μια λακκούβα και ρίχνετε μέσα το νερό, τον πουρέ και το ελαιόλαδο.
Ανακατεύετε και ζυμώνετε για 2 περίπου λεπτά.
Σκεπάζετε και αφήνετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.
Για τη γέμιση
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τον άνηθο.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο καυτό νερό ρίχνετε το σπανάκι και τα κρεμμύδια.
Τα αφήνετε για 2 περίπου λεπτά και σουρώνετε.
Στύβετε καλά με τα χέρια σας, για να φύγουν όλα τα υγρά.
Τα ρίχνετε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Κόβετε τη ζύμη σε κομμάτια των 80 γραμμαρίων περίπου.
Ανοίγετε το κάθε κομμάτι ζύμης με τα χέρια σας και βάζετε στη μέση μια κουτ. σούπας γέμιση.
Κλείνετε τη ζύμη και πλάθετε μικρά μπαλάκια.
Τοποθετείτε τα ψωμάκια σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνετε σε ζεστό μέρος, για να φουσκώσουν.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
Αλείφετε τα ψωμάκια με το αυγό και πασπαλίζετε με τη φρυγανιά και το τυρί.
Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.